Vegla çeliku Gjej prodhues online

3 Vegla çeliku
Eksportues
3 Vegla çeliku
Prodhues

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Vegla çeliku (3)

Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Vegla çeliku, Ngjitës, Pjesët e llakosura CNC, Plazma, Makineri grihëse, Pjesë freze CNC, Makineri rul, Ingranazhe fikse, Makina smeriluese-CNC
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Vegla çeliku, Ingranazhe mulliri me celik spezial, Ngjitës, Shpues me nivele, Pjesët e llakosura CNC, Disk sharre prej metali të temperuar
Prodhuesi   Germany   Afrika Evropa
Produktet: Vegla çeliku, Freza cilindrike ballore, Shpues me nivele, Pllaka prerëse me rrotullim, Freza për metale të forta, Vegla pune për ngulitje
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim