Kapakë plastikë Gjej prodhues online

5 Kapakë plastikë
Eksportues
4 Kapakë plastikë
Prodhues
1 Kapakë plastikë
Tregtar

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Kapakë plastikë (5)

Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Kapakë plastikë, Tapa me vidhosje, Mbulesa fllanxhë, Kapakë vidhash, Priza tub, Fisha plastike, Kapaket e tubave, Vula, Kapakë profilesh
Prodhuesi   Czech Republic   Në të gjithë botën
Produktet: Kapakë plastikë, Profile plastike, Pjesë prese plastike, Makushe për kopshte, Pjesë plastike teknike, Tuba mbrojtës për kabllo
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Kapakë plastikë, Orë matëse, Kunja bllokimi, Lima të rrumbullakëta, Pajisje drejtimi, Plunzher me sustë, Pulexho të dhëmbëzuara, Tavolina matëse
Prodhuesi   Germany   Evropa
Produktet: Kapakë plastikë, Dorezë rrotulluese, Rondele sigurie, Mbajtëse distance, Ingranzhe alumini, Avullues me zhytje, Leva morsete, Pjesë plastike, Bulona
Furnizuesi   Austria   Evropa
Produktet: Kapakë plastikë, Avullues me zhytje, Këmbë makinerie, Këmbë të rregullueshme, Lidhje gomë-metal, Elemente sustash, Pjesë formash të gomuara
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim