MATEICIUC a.s.

Produktet dhe shërbimet e MATEICIUC a.s. (15)

Pjesë injeksioni plastike
Profile plastike
Zorra industriale
Gypa përçues mbrojtës
Kanale kabllo
Pjesë plastike teknike
Pjesë prese plastike
Profile
Tuba plastike
Zorra uji
Tuba poliuretani
Makushe për kopshte

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Ke Koupalisti 370/15
742 35
Odry
Czech Republic
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
CSN EN ISO 900
Themelimi
1990
Administrimi
Ing. Roman Buryjan
Punonjës
100