ASTRO Vlasim spol. s r.o.

Produktet dhe shërbimet e ASTRO Vlasim spol. s r.o. (23)

Pajisje dozimi
Menaxhimi i materialeve
Ushqyes
Teknologji peshimi
Mbajtëse rripi
Turjelë zdrukthëtari
Kovë plastike
Transportues vertikalë
Belt Conveyors
Makineri për paketim në qese të vogla
Pajisje ndarëse
Sisteme të transportimit të konteinerëve

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Blanická 967
258 01
Vlasim
Czech Republic
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Themelimi
1992
Punonjës
45