BOSIG GmbH

Produktet dhe shërbimet e BOSIG GmbH (31)

Izolime për fasadë (Fasatan®)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Shirita sfungjeri (Combband 600)
Shirita hermetizues për dritare (Winflex® Trisave)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Pllaka izoluese ndaj nxehtësisë (Noiseflex® Vallo)
Sisteme hermetizimi (Fasatan®)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Pllaka ballkoni (Balkotec® C)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Hidro-ciklonë
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Brunnenstraße 75-77
73333
Gingen
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
DIN EN ISO 9001:2000
ISO 14001:2005
Themelimi
1975
Administrimi
Oliver Schmid
Harry Leichmann
Punonjës
300