Sometech Inc.

Produktet dhe shërbimet e Sometech Inc. (5)

Pajisje mjekësore
Pajisje të përpunimit ultrasonik
Video endoskopë
Pajisje elektro-kirurgjike
Pajisje ultrazanore

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Jungil b/d 6F, 142-2, Nonhyun-dong
135-010
Kangnam-Ku, Seoul
South Korea
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Themelimi
1989