Secar Technologie GmbH

Produktet dhe shërbimet e Secar Technologie GmbH (19)

Pjesë rrotulluese CNC
Pjesë freze CNC
Pjese plastike te punuara ne torno
Përgatitje me porosi CNC
Elementë me precizion
Pjese plastike te kthyera
Profil - GFK
Profil - GFK
Produkte plastike të përforcuara me fibra karboni
Produkte plastike të përforcuara me fibra karboni
Ingranazhe fikse
Tuba GFK

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Industriepark 14
8682
Mürzzuschlag-Hönigsberg
Austria
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
ISO 9001
ISO 9100
Themelimi
1998
Administrimi
Karl-Heinz Semlitsch
Punonjës
60