Sodick Co. Ltd

Produktet dhe shërbimet e Sodick Co. Ltd (8)

Makineri EDM
Makineri të gërryerjes së telave
Makineri të gërryerjes së telave
Makineri veglash
Vegla makinerie CNC
Makineri EDM
Makineri me shkarkim elektrik-CNC
Qendra speciale të përpunimit

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
3-12-1 Nakamachidai, Tsuzuki-ku
224-8522
Yokohama, Kanagawa
Japan
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Themelimi
1976