Paul Marienfeld GmbH & Co. KG

Produktet dhe shërbimet e Paul Marienfeld GmbH & Co. KG (107)

Shishe plastike
Tas plastik
Instrumente qelqi
Artikuj njëpërdorimsh mjekësor
Pipeta
Alkoholometra
Shpatulla përzjerëse
Xhama mbulues
Djegës gazi
Perla qelqi
Cilindra qelqi
Pajisje matëse laboratorike

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Am Wöllerspfad 4
97922
Lauda-Königshofen
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
DIN EN ISO 9001:2008
Themelimi
1922
Administrimi
Dipl. Ing. Gerd Marienfeld
Punonjës
80