EXAKT Advanced Technologies GmbH

Produktet dhe shërbimet e EXAKT Advanced Technologies GmbH (11)

Sharra kockash (EXAKT 312)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Makineri grirëse (EXAKT 120S-450)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Impiante petëzimi me tre rula (EXAKT 120EH-450)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Impiante petëzimi me tre rula (EXAKT 80S)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Impiante petëzimi me tre rula (EXAKT 80E)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Impiante petëzimi me tre rula (EXAKT 50 I)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Sharrë me shirit diamanti (EXAKT 300 CL & CP)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Sharrë me shirit diamanti (EXAKT 310 CL & CP)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Makineri homogjenizimi (EXAKT 80)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Mulli pomade (EXAKT 50)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Sisteme me mikro-bluarje (EXAKT 400 CS)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Robert-Koch-Strasse 5
22851
Norderstedt
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Themelimi
1950
Administrimi
Dipl.-Wirtsch.-Ing (FH) Peter Geiger
Dipl. Ing. (FH) Bernd Franke
Punonjës
40