OSW Ohrdrufer SchlauchWeberei Eschbach GmbH

Produktet dhe shërbimet e OSW Ohrdrufer SchlauchWeberei Eschbach GmbH (18)

Tuba ajri të presuar
Tuba zjarrfikësi
Tuba gome
Zjarrfikësa
Zorra industriale
Bashkues zorrash
Bashkues zorrash
Tuba thithës
Tuba për fikjen e zjarrit
Zorra uji
Zorra të sheshta
Tuba çeliku

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Herrenhöfer Landstrasse 2
99885
Ohrdruf
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
DIN EN ISO 9001:2008
DIN EN ISO 1924
DIN 14811
BS 6391
Themelimi
1993
Administrimi
Ralf Eschbach
Punonjës
50