HMD Healthcare Ltd

Produktet dhe shërbimet e HMD Healthcare Ltd (11)

Artikuj njëpërdorimsh mjekësor
Pajisje mjekësore
Instrumente kirurgjike
Sete infuzioni
Pipëza injektimi
Thika
Pajisje për transfuzionin e gjakut
Shiringë njëpërdorimshme
Shiringa insuline
Shiringa injektimi
Artikuj të konsumueshëm

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Milnwood 13 North Parade
RH12 2B
Horsham, West Sussex
United Kingdom
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
ISO 9001