Eisenhuth GmbH & Co. KG

Produktet dhe shërbimet e Eisenhuth GmbH & Co. KG (7)

Pjesë injeksioni plastike
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Ndërtimi i veglës së punës
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Kallep i gatshem
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Komponentë spërkatje prej gome
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Derdhje vule me presion të brendshëm gazi
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Derdhje vule në formë pluhuri
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Pllaka dypolare
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Friedrich-Ebert-Strasse 203
37520
Osterode am Harz
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Afrika
Evropa
Certifikatat
DIN EN ISO 9001:2000
DIN EN ISO 9001:2008
Themelimi
1945
Administrimi
Dr. Thorsten Hickmann