Alfa Laval AB

Produktet dhe shërbimet e Alfa Laval AB (21)

Tuba ndarës dhe ngrohës
Ndares nafte
Ndërrues i nxehtësisë
Avullues
Impiante për largimin e llumit të ujit
Pompë e tërthortë
Impiante trajtimi të ujit të pijshëm
Impiante të trajtimit të ujërave të zeza
Rubineta me sferë
Pompa zhvendosëse
Ndares centrifugal
Valvula përzierje

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Rudeboksvägen 3
221 00
Lund
Sweden
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
EN ISO 9001
Punonjës
600