Rudolf Ostermann GmbH

Produktet dhe shërbimet e Rudolf Ostermann GmbH (13)

Profile per mobilje (12)
Kanalina (13)
Fasha per buzet e mobiljeve (7)
Rripa me cepa (3)
Rripa me cepa (4)
Rripa me cepa (6)
Fashatura plastike (1)
Fashatura plastike (2)
Këndore (10)
Këndore (11)
Fashatura melamine (5)
Fashatura alumini (8)

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Schlavenhorst 85
46395
Bocholt
Germany
Lloji i biznesit
Furnizuesi
Rajonet e eksportit
Evropa
Themelimi
1947
Administrimi
Dagmar Daxenberger
Punonjës
300