Entaco Ltd

Produktet dhe shërbimet e Entaco Ltd (11)

Gjilpëra kirurgjikale
Produkte mjekësore
Çengelë teli
Gjilpëra qepje
Gjilpera për makina qepëse
Mbrojtëse gishti
Gjilpëra tatuazhi
Gjilpëra tatuazhi trupi
Grep peshkimi
Lançeta
Produkte teli

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Royal Victoria Works, Birmingham Road
B80 7AP
Warwickshire
United Kingdom
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
ISO 9002
Themelimi
1991