KAPPA Filter Systems GmbH

Produktet dhe shërbimet e KAPPA Filter Systems GmbH (17)

Sisteme filtrimi
Impiante për largimin e pluhurit
Kolekorë dheu të njomë
Sisteme të pastrimit të ajrit
Impiante për largimin e pluhurit në të thatë
Sisteme për thithjen e tymrave të ngjitjes
Aspiratorë për tymra saldimi
Sisteme të pastrimit të ajrit
Filtra për pluhur të hollë
Filtra pluhuri
Sisteme thithje me vakum
Impiante për thithje qendrore

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Im Stadtgut A 1
4407
Steyr-Gleink
Austria
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
DIN EN ISO 9001:2000
Themelimi
1993
Administrimi
Hr. Ing. Mag. Klaus Krüger
Punonjës
50