Joma Kunststofftechnik GmbH & Co. KG

Produktet dhe shërbimet e Joma Kunststofftechnik GmbH & Co. KG (17)

Ambalazhe kozmetike (Securibox)
Role mobiljesh
Shtrëngues të shpejtë (Cap-2-Cap)
Tapa me vidhosje
Ambalazh ilaçesh (Securibox)
Mulli erëzash
Ambalazhe për ushqimet (Securibox)
Mbyllëse plastike (DuoFlapperCap)
Paketim kundër ujit (Securibox)
Kanaçe paketimi (Securibox)
Kapake mbylles
Paketime plastike (Securibox)

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Wolfholzgasse 14-16
2345
Brunn am Gebirge
Austria
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
DIN EN ISO 9001
ISO 15378
Themelimi
1947