Fratelli Magni Sas

Produktet dhe shërbimet e Fratelli Magni Sas (14)

Pajisje që mat presionin absolut
Pajisje matëse të presionit
Pajisje matëse presioni i ulët
Sahat presioni i saktë
Manometra testimi
Termometra me sahat
Manometra i mbushur me glicerinë
Termometra prej çeliku inoks
Manometër regjistrues
Aparatura presioni prej çeliku
Pajisje matëse presioni i lartë
Termometra bimetalikë

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Via Parini 60
20064
Gorgonzola (MI)
Italy
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
ISO 9002