amixon GmbH

Produktet dhe shërbimet e amixon GmbH (12)

Përzjerës me dy boshte
Përzjerës me vakuum
Përzierës automatik
Makineri mikseri
Tharësa përziers
Miksera konik
Mikser kontejer
Mikser ushqimi
Granulator
Miksera me lopata
Miksera pluhuri
Miksera të vazhdueshëm

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Halberstädter Strasse 55
33106
Paderborn
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
ISO 9000
QS 9000
Themelimi
1983
Administrimi
Dipl.-Ing. Stefan Ruberg
Punonjës
100