Profilscope Schienen und Profile GmbH

Produktet dhe shërbimet e Profilscope Schienen und Profile GmbH (8)

Udhëheqës linear (E28-G40)
Shina për sirtarë (E1400)
Shina teleskopike (D402)
Pozicioni i shinave (RA31)
Shina për pesha (E98-G12)
Shina për pesha të rënda (R53G)
Shina të zinkuara (ST48)
Shina shtruese (E1018)

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Leopoldstrasse 48
80802
München
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Themelimi
1886
Administrimi
Frédéric Couppey