OMFB SpA

Produktet dhe shërbimet e OMFB SpA (45)

Pompë rrotullë
Filtër hidraulik
Bashkues hidraulikë
Bashkues të shpejtë
Tuba hidraulik
Përbërës hidraulikë
Komandimet në distancë
Çelës tumbler
Rubineta me sferë
Pompa
Motorët hidraulikë
Tapa për kullimin e vajit

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Via Cave, 7/9
25050
Provaglio d'Iseo (Bs)
Italy
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
ISO 9001:2000
Themelimi
1950