EFFEBI SpA

Produktet dhe shërbimet e EFFEBI SpA (12)

Armatura çeliku
Rakorderi me fileta
Rubineta me sferë
Rubineta me sferë
Pajisje gazi
Armatura tunxhi
Ventila pneumatike
Ventilat e gazit
Valvul bllokuese
Valvula me gjyle çeliku të pandryshkshëm
Rubinet bronzi me sferë
Ventil lirimi

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Via Giuseppe Verdi, 68
25073
Bovezzo (Brescia)
Italy
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
ISO 9001:2000
ISO 14001:2000
Themelimi
1901