Somacis SpA

Produktet dhe shërbimet e Somacis SpA (6)

Pllaka
Pllaka
Pllaka mbajtëse fleksibël
Pllaka mbajtëse fleksibël
Pllaka mbajtëse multi
Pllaka mbajtëse multi

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Via Jesina, 17
60022
Castelfidardo (AN)
Italy
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
ISO 9001:2000