POLIMA AB

Produktet dhe shërbimet e POLIMA AB (2)

Gozhdë çeliku
Blloqe paletash

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Industrigatan 23
574 28
Vetlanda
Sweden
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Evropa
Certifikatat
ISO 9001:2000