Hitachi Construction Machinery Co. Ltd

Produktet dhe shërbimet e Hitachi Construction Machinery Co. Ltd (15)

Mini-eskavatorë
Mini-eskavatorë
Ekskavator
Ekskavator
Automjete me zinxhir
Aparatura thyerëse
Pajisje ndërtimi
Platforma pune që ngrihen
Ekskavatorë me rrota
Ekskavatorë me rrota
Automjete vetëshkarkuese
Vinç

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
5-1, Koraku 2-chome, Bunkyo-ku
112-8563
Tokyo
Japan
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
ISO 9001
Themelimi
1970