MISUMI Europa GmbH

Produktet dhe shërbimet e MISUMI Europa GmbH (43)

Profile alumini
Krahë për presionin e gazit
Aktivizues linearë
Bulona me sfera
Tendoses per zinxhiret
Amortizatorë industrialë
Kushineta
Dado lubrifikuese
Depozitë
Sondat
Kushineta të thjeshta
Funde shufrash

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Franklinstrasse 61-63
60486
Frankfurt
Hessen
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
ISO 9001:2015
ISO 14001:2015
AEO
Themelimi
1963
Administrimi
Yukihiko Nagaoka
Yasuyuki Matsumoto