Talleres Gamor S.L.

Produktet dhe shërbimet e Talleres Gamor S.L. (6)

Makina për frezim-smerilim fundor
Makineri fijesh
Makineri fijesh
Trapan
Nofulla fiksuese
Nofulla (BISON)

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Ind. Asteasu, Zona E, Pab. 73-7
20159
Asteasu (Gipuzkoa)
Spain
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
ISO 9001
Themelimi
1987
Administrimi
Angel Benito
Punonjës
15