Boschert GmbH + Co. KG

Produktet dhe shërbimet e Boschert GmbH + Co. KG (10)

Makineri për përpunimin e llamarinës (LB 13 KS Spezia)
Makineri prerese (K30-120 Mini S)
Makineri copëtuese (K2 / K3)
Meakineri prerese me plazem (Ergo-Cut 3150)
Makineri per mprehjen e veglave (Easy Sharp)
Makineri për kharkimin e llamarinës (G-Master)
Makineri goditëse (TRI)
Presa palosjeje (Profi 28)
Makineri prerëse me lëkundje (G-Cut)
Hekurkthyes (VT-Series)

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Mattenstr. 1
79541
Lörrach
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Themelimi
1946
Administrimi
Peter Kunz