Bürkert Werke GmbH

Produktet dhe shërbimet e Bürkert Werke GmbH (73)

Sensorë (hhhhh)
Tuba ajri të presuar
Pompa dozimi
Ndjesorë temperature
Matës pH
Pajisje dozimi
Pompa me diafragmë
Çelës temperature
Celës rrotullues
Ventil bllokues
Automatizim I proçesit
Buton temperature

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Christian-Bürkert-Strasse 13-17
74653
Ingelfingen
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
ISO 9001
ISO 14001
OHSAS 18001
EMAS
Themelimi
1946
Administrimi
Heribert Rohrbeck
Punonjës
2300