ALFATEC GmbH Fördersysteme

Produktet dhe shërbimet e ALFATEC GmbH Fördersysteme (44)

Çikrik tubash
Kushineta
Sisteme manovrimi
Rrota sferike
Udhëheqës linear
Kushinetë cilindrike
Cilindra rrotullues plastikë
Pasues
Suportues
Çikrik
Pozicioni i slitës
Kushineta të kombinuara

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Alfatec-Strasse 1
70794
Filderstadt
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
DIN ISO 9001
Themelimi
1994
Administrimi
Gerhard Stäbler
Christoph Stäbler
Punonjës
20