WECO Contact GmbH

Produktet dhe shërbimet e WECO Contact GmbH (21)

Shkalle për kapjen e paletave (140-A-126-SMD)
Shkalle për kapjen e paletave (974-D-SMD-DS)
Shkalle për kapjen e paletave (930-D-SMD(-DS))
Shkalle për kapjen e paletave (950-D-SMD-DS)
Shkalle për kapjen e paletave (934-THR-DS)
Shkalle për kapjen e paletave (970-THR(-DS))
Terminalë modularë (560-K4DF)
Terminalë modularë (302-LF-DS)
Rrip lidhës (323(-HDS))
Terminale (3070-PCM)
Terminale (DFD-AX)
Kapëse lidhësesh (110-M-216-SMD)

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Donaustrasse 15
63452
Hanau
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
ISO 9001:2008
Administrimi
Dipl.-Ing. Hartmut Hame
Heiner Kammann
Jürgen Lorenz