Cosy Electronics GmbH

Produktet dhe shërbimet e Cosy Electronics GmbH (24)

Skelet alumini
Vegla prerjeje
Kokë lidhëse (CM2 / CM3 / CM5)
Kokë lidhëse (EVC Electric Vehicle Charging)
Kokë lidhëse miniaturë (KPT / KPSE / KPTC)
Kokë lidhëse miniaturë (CGK)
Kokë lidhëse e rrumbullakët (D38999)
Kokë lidhëse e rrumbullakët (CIR / FRCIR)
Kokë lidhëse e rrumbullakët (CA-A240 Blue Generation)
Kokë lidhëse e rrumbullakët (Sure Seal / Mini Sure Seal)
Prizë – spinë industriale (CA-COM)
Prizë – spinë industriale (CGL)

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Stuttgarter Str. 61/1
73614
Schorndorf
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
DIN EN ISO 9001
Themelimi
1994
Administrimi
Jörg Martin
Riet Morell