Vliesstoff Kasper GmbH

Produktet dhe shërbimet e Vliesstoff Kasper GmbH (20)

Picete kuzhine
Picete kuzhine (Sontara® TG)
Picete kuzhine (Sontara® EC)
Picete kuzhine (Sontara® PrintClean)
Picete kuzhine
Letër higjienike
Peshqir letre
Makineri mbështjellëse
Peceta me mikrofibra
Peceta me mikrofibra
Rrotulla me letra pastrimi
Fshirëse jo leshi

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Rönneterring 7-9
41068
Mönchengladbach
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Themelimi
1984
Administrimi
Michael Kasper