RITMO SpA

Produktet dhe shërbimet e RITMO SpA (6)

Makineri per tharjen e lageshtires
Makineri per tharjen e lageshtires
Prerës tubash
Makineri për saldim tubash
Ekstrudera saldimi plastik
Ekstrudera saldimi plastik

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Via Volta, 7 – Z.I. Selve
35037
Bresseo di Teolo
Italy
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Themelimi
1979