ALMiG Kompressoren GmbH

Produktet dhe shërbimet e ALMiG Kompressoren GmbH (28)

Thares me thithje (ALM-CCD / ALM-CD)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Thares ajri me presion (kompresor) (ALM-HOC)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Percjelles kondensimi (ALM-D)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Filtrat e ajrit
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Thares ftohes per ajer te kompresuar (ADD series)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Thares ftohes per ajer te kompresuar (ALM-E)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Kompresorë industrialë (VARIABLE)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Kompresorë industrialë (A series)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Kompresor me vida (BELT 4 - 250)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Kompresor me vida (DIRECT)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Kompresor me vida (FLEX)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Kompresorë ajri (GEAR)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Adolf-Ehmann-Strasse 2
73257
Köngen
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Afrika
Evropa
Certifikatat
ISO 9001
ISO 14001
Themelimi
1923
Administrimi
Dipl. Ing. Wilfried Koltes
Betriebswirt Thomas Plach