PPE Precision Polymer Engineerig Ltd

Produktet dhe shërbimet e PPE Precision Polymer Engineerig Ltd (4)

Unaza O
Izolant në formë shufre
Guarnicione pistoni
Guarnicione bjellë

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Greenbank Road
BB1 3EA
Blackburn
United Kingdom
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Themelimi
1975