Batom Co., Ltd

Produktet dhe shërbimet e Batom Co., Ltd (22)

Ingranazhe rrethore me kënd 45 gradë
Timon yll
Ingranazhe planetare
Goma kermill
Ingranazhe paneli
Ingranazhe te pjerreta
Ingranazh special
Pajisje që kontrollon fortësinë
Makina hobi (GE25A)
Rreth me dhembë e posaçme për klientë
Rreth me dhembë e posaçme për klientë
Makineri petezuese

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
No. 458, De Fu Road, South District
40256
Taichung City
Taiwan
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
ISO 9001:2008
ISO 14001:2004
Themelimi
1981
Administrimi
Morley Lin
Punonjës
90