LKM electronic GmbH

Produktet dhe shërbimet e LKM electronic GmbH (9)

Ndjesorë temperature
Transmetues temperature
Buton temperature
Transmetues temperature
Termometër dixhital
Ndjesor temperature
Ndjesor temperature
Hekurudhë DIN
Sensor temperature me valë (LKM7XX)

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Elgersburger Strasse 1
98716
Geraberg
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Afrika
Evropa
Certifikatat
ISO 9001:2008
Themelimi
2000
Administrimi
Dr. Hans-Ulrich Marquardt
Hartmut Liebhold