ixmation (Asia) Sdn. Bhd.

Produktet dhe shërbimet e ixmation (Asia) Sdn. Bhd. (0)

Nuk ka produkte në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Plot 313, Lorong Industrian Bukit Minyak 18 Penang Science Park
14100
Penang
Malaysia
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Azia