Cheng Chang Hsign Industrial Co., Ltd

Produktet dhe shërbimet e Cheng Chang Hsign Industrial Co., Ltd (9)

Filma të përbërë
Filma të petëzuar
Filma transferimi
Filma transferimi
Film frymëmarrjeje
Makineri prerëse me ujë
Makineri prerëse me ujë
Banjë për printim me ujëra
Makineri printim me transferim

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
No.37 Lane 612, Hetou Road Toucian Village
50851
Changhua
Taiwan
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Themelimi
1982
Administrimi
Mavis Tsai
Johannes Chen
Punonjës
50