Doppler S.A.

Produktet dhe shërbimet e Doppler S.A. (34)

Ashensor për pesha të rënda
Ashensor për pesha të rënda
Sisteme parkimi (DCS-2DL)
Dyer ashensori
Material për ashensorë
Impiante ere
Sisteme shtëpish parkimi (DPS-2RyC/4P)
Shkallë rrotulluese
Impiante diellore
Impiante diellore
Komandimi i ashensorit (D-LC)
Komponentë ashensorësh

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Polykastro Industrial Park
61200
Polykastro
Greece
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
ISO 9001:2000
Themelimi
2000
Punonjës
200