Linimatic A/S

Produktet dhe shërbimet e Linimatic A/S (2)

Pjesë me derdhje zinku
Pjesë mobiliesh

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Bomose Allé 12
3200
Helsinge
Denmark
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
ISO 9001:2000
Themelimi
1967