Capannoli Srl

Produktet dhe shërbimet e Capannoli Srl (15)

Shishe sapuni
Varëse për peshqir
Varëse për peshqir
pasqyre kozmetike
Llambushka mobiljesh
Furce tualeti
Sete për WC
Sete për WC
Aksesorë tualeti
Mbajtëse sapuni
Mbajtëse sapuni
Kosh rrobash

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Zona Ind. Arbia - Viale Toscana, 33
53041
Siena
Italy
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
ISO 9001:2000