Kremlin Rexson S.A.

Produktet dhe shërbimet e Kremlin Rexson S.A. (3)

Pistoleta spërkatëse boje me vakuum (M 250)
Pistoletë për lyerje me bojë (Xcite®)
Pistoletë për lyerje me bojë (AVX AIRMIX®)

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
150, avenue de Stalingrad
93240
Stains
France
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
ISO 9001