Wallram Hartstoff- und Werkzeugtechnik GmbH

Produktet dhe shërbimet e Wallram Hartstoff- und Werkzeugtechnik GmbH (13)

Vegla pune për metale të forta
Vegla prerëse
Vegla shformuese
Thike makinerish
Shabllon termik
Vegla çeliku
Pjesë qeramike me precision
Kapak mbyllës prej çeliku
Mulli bluarje
Mjete vizatimi
Matrica vizatimi
Pajisje stampimi

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Herborner Strasse 45
35745
Herborn
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
ISO 9001:2008
Themelimi
1913
Administrimi
Hans-Peter Kämpfer