ORT Italia SpA

Produktet dhe shërbimet e ORT Italia SpA (6)

Makineri shtresëzimi (LE)
Makineri petëzimi (RP)
Makineri petëzimi (2RP)
Torno per ingranazhe (MS)
Torno per ingranazhe (PRO)
Makineri detalesh (3RP)

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Via Canevari, 61
26018
Trigolo (CR)
Italy
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Themelimi
1964