COLMEC SpA

Produktet dhe shërbimet e COLMEC SpA (6)

Makineri shtrydhëse
Granulim
Linjë për nxjerrje gome
Vidhe dyshe (CTE)
Makineri të përpunimit të kabllove
Impiante për nxjerrje profilesh

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Via Massari Marzoli, 6
21052
Busto Arsizio (VA)
Italy
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën