Caballé, S.A.

Produktet dhe shërbimet e Caballé, S.A. (2)

lënë Machines
lënë Machines

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
C/ Progreso, 293-299
08918
Badalona
Spain
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
ISO 9001
Themelimi
1944