VescoPlastics Sales Pty Ltd

Produktet dhe shërbimet e VescoPlastics Sales Pty Ltd (15)

Dado lubrifikuese
Unazë
Kushineta të thjeshta
Kushineta të thjeshta
Pjesët që konsumohet
Pllaka konsumi
Kushinetë mbështetëse prej plastike
Kushinetë mbështetëse prej plastike
Unazë plastike
Kushineta vetë lubrifikuese
Frena me rryme
Mbajtës turbinash

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
P.O. Box 40647
2022
Cleveland
South Africa
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
DIN EN ISO 9001:2008
Themelimi
1958